Hesabınızı ve verilerinizi silin
Uygulamada
Ayarlar › Hesabı sil. 30 günlük bir bekleme süresi vardır; ardından kalıcı silme gerçekleşir ve bir onay e-postası gönderilir.
Giriş yapmadan
Aşağıdaki formu kullanın. Herhangi bir şeyi silmeden önce talebi e-postayla doğrularız.