Διαγραφή του λογαριασμού και των δεδομένων σας
Στην εφαρμογή
Ρυθμίσεις › Διαγραφή λογαριασμού. Υπάρχει περίοδος χάριτος 30 ημερών και έπειτα γίνεται οριστική διαγραφή και αποστέλλεται email επιβεβαίωσης.
Χωρίς σύνδεση
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Επαληθεύουμε το αίτημα μέσω email πριν διαγράψουμε οτιδήποτε.